Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@cabana.hu | +36 30 346 6607
Üdvözlünk Vendég: Jelentkezz be vagy Regisztrálj | Segítség
Cabana.hu

 

Gyártó O'Neill
O'Neill Női papucs
Modell: 591042 BROWN
Akciós termék Új termék
O'Neill - Női papucs

Kattints a további képekért!

 

 

 

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE:

Legyen a tied az első vélemény!

 

-67%

2 990,- Ft
9,65 EUR
8 990,-Ft
29,00 EUR

 


A termék raktáron, szállításra készen vár!
Szállítási és fizetési információk

15 000 FELETTI RENDELÉS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!
Válassz még 15 000 Ft értékben és a rendelésed díjtalanul szállítjuk!

 

RÉSZLETES TERMÉKINFORMÁCIÓK

 

    O'Neill női papucs. Pihe-puha papucs lakásba. Ugorj bele ebbe a papucsba az O'Neill kollekciójából!

  • Műszálas felsőrésszel, logoval.


  • Kérdésed van? Hívj minket a 30/346-6607-es számon, szívesen segítünk!

 

Hibát találtál a leírásban? Írd meg nekünk!

 
 

 

O'Neill márkainformáció

 

 

O'Neill - Cabana.hu

Márkatörténet

Valamikor mindenki hallotta - vagy igyekezett nem meghallani - a ''bezzeg az én időmben'' frázist idősebb emberektől. Unalmas és hihetetlen történetek az iskolába cipő nélkül való sétákról vagy a videójátékok nélküli életről. Nos, ha Jack O'Neill '' az O'Neill vállalat alapítója, a vízálló ruha feltalálója '' egyik unokája lennél, biztosan szívesen hallgatnád vérfagyasztó horror-történeteit, melyek miatt kifejlesztette a megbízható neopreme öltözéket. Fene tudja, a végén még talán te segítenél néhány saját ötleteddel!

Az O'Neill üzlet 2002 januárjában volt 50 éves. Jack 1952-ben nyitotta meg első szörfboltját a San Francisco-i nagy sugárút mellett egy garázsban, ahol mindössze egy homokbucka választotta el a kedvenc bodysufing helyétől. Itt kezdte el árulni a szörfruhákat, eladott néhány mellényt, melyeket összeragasztott neopreme darabokból készített. Ebből a kis garázsból terjesztette szét a szörfösök területét Steamer Lane-től J-Bay-ig, az antarktisztól egészen azokig a vicces hullámtörőkig az izlandi partoknál. Jacknek köszönhetően ''Belül mindig nyár van!''

Óriási volt szörfözni az 50-es években. - mondta Jack. '' Mindenkit ismertünk és jókat deszkáztunk a hullámokon. De 1950-ben a szörfözés egy rövid szezon alatt volt csak lehetséges a hideg víz miatt, bármivel próbálkoztak a deszkások, hogy melegen tartsák magukat. ''Emlékszem egy srácra, aki egy katonai pulóverre egy műanyag tömítőt vett rá, és így szörfözött.'' - emlékszik vissza Jack.

Fázva, és idegesen attól, hogy elrontják a szezonját, Jack belevetette magát egy vízálló ruha tervezésébe.
Jack hamarosan állandó vásárlója lett a katonai üzleteknek, ahol második világháborús békaember ruhákat vett. ''Ezek a ruhák egy kis gumiréteget tartalmaztak, melyeket bármire rá lehetett venni. ''- meséli Jack. A két réteg közötti levegő biztosította a szigetelést. Ám az első durvább hullámnál a békaruha szétnyílt deréktájban, a víz beáramlott és máris kész volt a veszély! Miután több kezelhetőbb habbal is próbálkozott, az első sikerét a pvc-vel érte el. Mivel remek szigetelő volt, és nehezen szakadt, már csak egy kis darab műanyaggal kellett megerősíteni és voila, kész is volt az első mellény! Habár a pvc ellátta feladatát, nehéz volt vele dolgozni, így Jack visszatért a rajzasztalához. Végül az aranyat akkor találta meg, amikor egy DC3-as repülő kárpitozásást vizsgálta: innen ered a neoprene. Jó szigetelő, könnyű és strapabíró.

Nem sokkal később Jack megtervezte az első hosszú újjú, hosszú lábú modellt. ''sokat nevettek rajtam'' - meséli Jack ''Emlékszem egyszer egy srác délről azt mondta: lehet, hogy nektek északi suttyóknak kell ez a cucc, de nekünk nem! Én csak több időt akartam szörrözésre fordítani, új szörfös haverokat szerezni és esetleg némi bevételre szert tenni.'' A kezdeti gondok ellenére elkezdtek fogyni a mellények és Jack elkapta a fonalat. Azóta rengeteg újítást végeztek mind anyagaiban, mind minőségileg, mint például a cikkcakkos varrás, vagy a cipzár nélküli nyak. De ez a siker nem volt elég: Jack, aki mindenben első akart lenni, nem állt le.

Míg a déli srácok, mint Dale Velzy és Hobby Alter csak deszkákat árultak a szörfös boltjaikban, Jack megalapította az első modern deszkás shopot. Mivel a deszkák mellett ruhákat is árultam, elneveztem a boltomat surf shop-nak, sőt, le is védettem ezt a nevet. Szintén úttörő szerepet játszott a deszkák hordozhatóvá tételében a szörfzsák feltalálásával. Az alkotó elme továbböröklődött a családban: Jack fia, Pat találta fel a kötőféket, melyet póráznak is hívnak. Nylonnal, tömítókkel és orvosi műanyaggal dolgozva alkotta meg a találmányát, mely megakadályozza, hogy az elszabadult deszka kettétörjön egy partmenti sziklán.

Az O'Neill mindig családi vállalkozás volt. Az O'Neill gyerekek már korán belecsöppentek az üzletbe. Marketing stratégiája részeként Jack elvitte a ruháit minden hajó-kiállításra, ahol a gyerekei viselték őket egy jégdarabon ülve, ezzel bizonyítva hatékonyságát. Ahogy nőttek, minden gyereket munkára fogott az üzleti folyamat valamelyik részében. ''Jack keményen dolgozott és minket is kemény munkára nevelt '' - emlékszik vissza Pam ''Én például az egyik gyárban vécéket takarítva kezdtem.''
''Remek érzés, hogy olyan üzletem van, ami iránt érdeklődnek a gyerekeim - mondja Jack - mindenki részt akart venni benne valahogyan!"

Jack vezérigazgatója a cégnek, de ideje nagy részét most az O'Neill Tengeri Odüsszeia nevű program köti le, mely egy gyerekeknek szóló óceáni propaganda-program. A program keretén belül a gyerekeket egy 65 láb hosszú katamáronon kiviszik Monterey Bay-be, ahol mindent megtudhatnak a tenger élővilágáról, ökoszisztémájáról és az itteni navigálásról. A program ingyenes, de a gyerekeknek valamit mindig el kell végezniük valamilyen szociális munkát cserébe, például egy partszakaszról fel kell szedniük a szemetet. ''A program lényege, hogy minél többet megmutassunk az élő óceáénból a gyerekeknek és hangsúlyozzuk, meg is kell őriznünk azt.'' - meséli Jack. - volt itt néhány igencsak alulértékelt srác, akik nem is tudták, mik akarnak lenni, de a túra után egyértelműen állították: ''tengerbiológusok akarnak lenni!''

 
 

Szeretnéd ajándékba ezt a terméket? Küldd el egy családtagodnak, vagy barátodnak!

Neved*:
Írj egy rövid üzenetet:
E-mail címed*:
Küldés a következő címre*:
Írd be számjegyekkel*: Tizenhat